Η εταιρεία ΚΟΛΟΡ ΚΛΑΟΥΝΤ & ΣΙΑ ΕΕ είναι μια νεοσύστατη εταιρεία - αλλά με ανθρώπους που έχουν μακρόχρονη εμπειρία στην αγορά της πληροφορικής - που ήρθε να δώσει «έγχρωμες» λύσεις δημιουργίας & επικοινωνίας.   

Στόχος της Color Cloud είναι η παροχή των καλύτερων, δυνατών λύσεων δημιουργίας & επικοινωνίας με ποιοτικά, διακεκριμένα & δοκιμασμένα  προϊόντα, διεθνών κατασκευαστών, όπως τα προϊόντα λογισμικού Adobe, Maxon, CorelDraw, Quark, οι πλακέτες & γραφίδες δημιουργικής σχεδίασης Wacom, όλη η γκάμα των γραμματοσειρών Parachute, τα προϊόντα Magenta (Αυτόματος  Πολυτονιστής, Λεξικά, Γραμματοσειρές), το γνωστό FineReader της ΑΒΒΥ, προϊόντα της Pantone, της X-Rite κ.ά. Σκοπός μας είναι να εμπλουτίζουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας με νέα προϊόντα και υπηρεσίες ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε κάθε δυνατή ανάγκη για τους δημιουργικούς επαγγελματίες.

Παράλληλα με την μεταπώληση των προϊόντων, καταξιωμένοι και πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές παρέχουν μέσα από την Color Cloud  επαγγελματική εκπαίδευση, σε μεμονωμένα άτομα ή/και γκρουπ που θέλουν να αποκτήσουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση ώστε να αντιμετωπίζουν επιτυχώς τις καθημερινές δημιουργικές προκλήσεις στην εργασία τους.

Η Color Cloud θα στέκεται δίπλα σε κάθε δημιουργικό επαγγελματία και θα φροντίζει μέσα από τη συνεχή βελτίωση τόσο των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών της να παραμένει πιστή στην καλύτερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη του πελάτη και μετά την πώληση.