Η τέχνη της τυπογραφίας, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αρετές της οπτικής επικοινωνίας, με το σχεδιαστή να αποτυπώνει το λόγο, την ιδέα και τη νόηση με τυπογραφικούς χαρακτήρες - αέναα σύμβολα πολιτισμού - στο μέσο που θα ταξιδέψει το μήνυμα. Σήμερα, με τη δημιουργία της τεχνολογίας OpenType, δόθηκαν στα χέρια του σύγχρονου σχεδιαστή τυπογραφικές δυνατότητες που είχαν ξεχαστεί λόγω τεχνικών περιορισμών (stylistic alternates, ligatures κα).

Με εργαλεία όπως τα Adobe InDesign & Adobe Illustrator και με νέα σχέδια γραμματοσειρών, ο σχεδιαστής έχει τη δυνατότητα περισσότερο από ποτέ να εκφραστεί εικαστικά προσδίδοντας στην τυπογραφία του, το ύφος που επιθυμεί.

Η εταιρία, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη της αγοράς για χρήση γραμματοσειρών που θα αποτελέσουν πραγματικά δημιουργικά εργαλεία, διαθέτει από σήμερα, ως αποκλειστικός διανομέας, τις OpenType οικογένειες γραμματοσειρών του σχεδιαστικού οίκου Parachute.

Οι γραμματοσειρές Parachute, γνωστές τόσο για την ποιότητα σχεδιασμού όσο και για την ποικιλία σχεδίων, καλύπτουν κάθε ύφος και σχεδιαστικό στιλ, από το πιο μοντέρνο ως το πιο κλασικό, ενώ προσφέρονται σε αρκετά βάρη και υποστήριξη Λατινικών και Ελληνικών. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι υπάρχουν και αρκετές οικογένειες με εκτεταμένες κάσες στοιχείων και περίτεχνες τυπογραφικές δυνατότητες, όπως εναλλακτικούς χαρακτήρες, αριθμητικούς χαρακτήρες παλαιού τύπου, συμπλέγματα, πρωτογράμματα, αυθεντικά καπιταλάκια κ.ά.

Θέλοντας να ενισχύσουμε και να καλλιεργήσουμε τη χρήση της καλής τυπογραφίας, προσφέρουμε πέρα από τη δυνατότητα μεμονωμένης αγοράς και πακέτα γραμματοσειρών όπως τα Parachute Font Packs (PFP) που προσφέρονται σε ελκυστικό κόστος (με την ταυτόχρονη αγορά του Photoshop, Design STD, Design PRM) καθώς και τα πακέτα Parachute Custom Packs (PCP) που μπορεί να αποκτήσει κάποιος σε συμφέρουσα τιμή μαζί με την αγορά λογισμικού Adobe.

 

Font Packs

Με την αγορά προϊόντων Adobe, απολαμβάνετε μια σειρά από μοναδικά προνόμια όπως τα πακέτα γραμματοσειρών PARACHUTE FONT PACKS. Κάθε τέτοιο πακέτο γραμματοσειρών, περιέχει συγκεκριμένες, προεπιλεγμένες γραμματοσειρές οι οποίες ανταποκρίνονται στις εικαστικές, σχεδιαστικές και τυπογραφικές δυνατότητες του κάθε προγράμματος, και πιστεύουμε ότι θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Ονομασία
πακέτου

Αριθμός
γραμματοσειρών

Τύπος
γραμματοσειράς

Θέσεις
Εργασίας

pfp12

12

OpenType

1

pfp25

25

OpenType

1

pfp40

40

OpenType

1

Τα πακέτα αυτά αφορούν συγκεκριμένες προεπιλεγμένες ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΙΝΙΚΕΣ γραμματοσειρές

Custom Pack

Η επιλογή των γραμματοσειρών σας μέσω της φόρμας παραγγελίας αφορά τα προϊόντα PARACHUTE CUSTOM PACKS. Οι επιλογές που έχετε είναι οι ακόλουθες:

Ονομασία
πακέτου

Αριθμός
γραμματοσειρών

Τύπος
γραμματοσειράς

Σταθμοί
Εργασίας

Κόστος
Αγοράς

pcp15

15

OpenType

1

€295*

pcp80

80

OpenType

1

€1.195*

pcp300

300

OpenType

10

€2.950*

H επιλογή γίνεται μόνο μέσα από την παρακάτω λίστα 400 επιλεγμένων γραμματοσειρών.

* Στις παραπάνω τιμές  δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠA

Οδηγίες συμπλήρωσης / Παρατηρήσεις:

  1. Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία στα αντίστοιχα πεδία.
  2. Για την επιτυχή αποστολής της φόρμας αυτής θα πρέπει να έχετε επιλέξει ΑΚΡΙΒΩΣ 15 ή 80 ή 300 γραμματοσειρές ανάλογα με το πακέτο που θέλετε. Στην περίπτωση που έχετε κάνει κάποια άλλη επιλογή η φόρμα δεν μπορεί να αποσταλεί.
  3. Μόλις τελειώσετε την επιλογή σας και εμφανιστεί το κουμπί της αποστολής μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας.
  4. Για χρήση σε επιπλέον θέσεις εργασίας επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων.

icon Φόρμα Παραγγελίας 


Family Pack

a600Ειδικά για τους δημιουργούς που επιθυμούν να αποκτήσουν την πλήρη βιβλιοθήκη των 600 γραμματοσειρών Parachute έχουμε ετοιμάσει το PARACHUTE FULL PACKτο οποίο περιέχει την πλήρη βιβλιοθήκη Parachute600 και το οποίο διατίθεται στην τιμή των 5500€.

Το PARACHUTE FULL PACKσας δίνει την δυνατότητα εγκατάστασης σε 10 σταθμούς εργασίας.

psfxxΕναλλακτικά μπορεί κάποιος να επιλέξει toSELECT FAMILY PACK, όπου μέσα από τις παραπάνω αναφερόμενες 600 γραμματοσειρές μπορεί να διαλέξει και να αγοράσει ολοκληρωμένες οικογένειες (και όχι αποσπασματικά κάποια βάρη).

Η κάθε οικογένεια Parachute έχει άδεια χρήσης για 5 εγκαταστάσεις.

Στις παραπάνω τιμές  δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Οδηγίες συμπλήρωσης / Παρατηρήσεις:

  1. Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία στα αντίστοιχα πεδία.
  2. Για χρήση σε επιπλέον θέσεις εργασίας επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων.


icon Φορμα Παραγγελίας